Примена на пластична водоотпорна кутија за излез

2021-06-09

НаПластична водоотпорна кутија за излезделува на водоотпорната и отпорна на прашина обвивка, и главно се користи за да се спречат предметите во кутијата, како што се линии, метри, инструменти и сл., да влезат во вода и да влијаат на нејзината изведба.
Во декорацијата на домот, разводната кутија е една од електричните додатоци, бидејќи жиците што се користат во декорацијата минуваат низ жичаната цевка, аПластична водоотпорна кутија за излез is used as a transition in the connection part of the wire (such as the line is relatively long, or the wire tube needs to be cornered) Use, the wire tube is connected to the Пластична водоотпорна кутија за излез, and the wires in the wire tube are connected in the junction box to protect the wires and connect the wires. This is the Пластична водоотпорна кутија за излез.
Општо, домашнитеПластична водоотпорна кутија за излезе од типот 86, што е околу 100 × 100мм, опремено со капакот на разводна кутија (или директно опремен со панел за прекинувач и приклучок), обично изработен од ПВЦ и калај материјал.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy